Om tic elkas

Støtte og sponsorater

Læs om de foreninger og tiltag vi støtter

For tic elkas er det en mærkesag at støtte gode formål. Derfor sponsorerer vi hvert år foreninger og tiltag, som er med til at gøre en positiv forskel i samfundet – både lokalt og globalt. Vi tror nemlig på, at når man deler ud af det, man har, kan man opnå ting, der er større end en selv.

Kontakt os

Læger uden Grænser

Vi er officiel sponsor af Læger uden grænser.

Læger uden grænser er en international, uafhængig, medicinsk humanitær organisation, der leverer nødhjælp til mennesker, der er ramt af væbnet konflikt, epidemier, naturkatastrofer og udstødelse fra sundhedsvæsenet. Læger uden Grænser tilbyder hjælp til mennesker baseret på behov, uanset race, religion, køn eller politisk tilknytning.

Med en årlig aftale støtter tic elkas det fantastiske hold ved Læger uden Grænser for at lindre lidelse og redde liv, når en nødsituation opstår. Vi er glade for at være ombord, og vi takker MFS for deres enorme indsats.

Læs mere om MFS her
Læger uden grænser

Knæk Cancer

Kræft kan ramme os alle. Og desværre får alt for mange fortsat en kræftsygdom tæt ind på livet. Derfor er kræft en folkesag, som kræver en fælles indsats. Hos tic elkas er vi meget stolte af at kunne støtte op om den fælles indsats for at knække cancer.

Ved at bidrage til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende, er vi med til at sikre bedre kræftbehandlinger. Målet er nemlig, at færre får kræft, at kræft opdages i tide, at flere overlever kræft, og at kræftpatienter får et bedre liv både under og efter deres sygdomsforløb.

Knæk cancer
Kontakt os