Om tic elkas A/S

Vores profil

We build on partnership

I mere end 50 år har tic elkas eksisteret, og i den tid er vi vokset fra at være en lokal partner til at være en global partner. Vi er specialiseret i avancerede, certificerede og omkostningseffektive løsninger indenfor automation, eltavler, power og services til adskillige brancher. Et partnerskab med Tic-elkas giver dig kort fortalt nogle af markedets stærkeste kort på hånden, så tag en snak med os, hvis du leder efter et kompetent partnerskab.

Kontakt os

Når du samarbejder med tic elkas får du…

Adgang til mere end 50 års erfaring og specialviden.
Et reelt partnerskab gennem hele forsyningskæden
En partner som løbende investerer i medarbejderes uddannelse, maskiner og digitalisering
Markedets mest avancerede, fleksible og driftssikre løsninger
Rådgivning, planlægning, udvikling og implementering
Test, verificering og kvalitetssikring
Punktlig overholdelse af alle aftaler om leveringstid og pris
Mulighed for kostoptimeret produktion i Danmark og Litauen

Specialistviden og kundetilpassede løsninger

Med den nyeste viden indenfor flere kerneområder rådgiver, designer, producerer og implementerer
Tic-elkas nogle af markedets mest innovative og komplette løsninger for kunder i både Danmark og i udlandet.

Vores tilgang er altid at identificere dine behov og at i løbet af hele processen kunne tilbyde de optimale forhold, når det gælder sikkerhed, drift, transparens og fleksibilitet. Det sikrer et kundetilpasset forløb, hvor der hele tiden er mulighed for at lave løbende ændringer, hvis en given opgave af forskellige årsager skulle forandre sig i løbet af processen.

Læs mere om vores kompetencer

Markedets stærkeste partner

Hos tic elkas tænker vi langsigtet. Det vil sige, at vi har en stor kontinuitet hos ledelsen, medarbejdere og i den retning, vi som virksomhed bevæger os. Vi prioriterer god forretningsskik, effektive arbejdsgange og et sundt arbejdsmiljø for vores ingeniører, produktionsteams og installationsfolk – uanset hvor i verden de er.

Vi har en uformel og stærk virksomhedskultur med fokus på specialistkompetencer, samarbejde og udvikling. Og det betyder, at vi forbliver konkurrencedygtige ved, at vi i fællesskab evner at løfte store, komplekse udfordringer. Derfor kan du altid føle dig sikker på, at vi understøtter din forretning.

Kontakt os