tic elkas

We build on partnership

Markedets stærkeste partner

Et partnerskab skal skabe værdi lige fra det første møde til den endelige levering. Det betyder, at der i hvert eneste led af værdikæden skal indhentes erfaringer og viden, som proaktivt kan styrke processen og den færdige løsning. Uanset hvilken del af værdikæden, der er tale om, er fleksibilitet et centralt nøgleord. Vi sørger hele tiden for at evaluere og vurdere, hvad der er bedst for den samlede løsning – samtidig med at vi holder os fleksible i forhold til eventuelle ændringer vedrørende krav eller specifikationer.

Lad os være din partner

Hvorfor indlede et partnerskab med tic elkas?

En af grundene til at indlede et samarbejde med tic elkas er, at du med os får noget mere end blot en løsning. Vi griber enhver opgave an gennem en tilgang, der fokuserer på et tæt partnerskab, hvor vi er sammen om opgaven fra start til slut. Det er denne tilgang, som i branchen har gjort vores virksomhed kendt for langvarige relationer og derigennem positive resultater for vores kunder. Så tag en snak med os, hvis du leder efter en kompetent partner.

Læs mere om tic elkas

Kundereferencer

Et samarbejde med tic elkas vil altid være et partnerskab, som styrker din forretning. Hos os får du nogle af markedets mest avancerede, fleksible og driftssikre løsninger. Her kan du se et udvalg af kunder, som vi har fornøjelsen af at have stærke og værdiskabende partnerskaber med.

Læs mere her

Samarbejde med leverandører

For tic elkas er partnerskabet i hele værdikæden en stor del af vores DNA. Vi udvælger derfor nøje vores nøgleleverandører – ikke kun med fokus på pris og kvalitet, men også med henblik på langvarige relationer, fleksibilitet, et reduceret klimaaftryk og social ansvarlighed. Her kan du se et udvalg af de leverandører, som vi har fornøjelsen af at have stærke og værdiskabende partnerskaber med.

Læs mere her
Kontakt os