Genanvendelse af tavler

Ansvarlighed returnering

Vi producerer årligt tusindvis af elektriske tavleanlæg. Anlæg, der ofte indeholder materialer som fx stål, plastik, elektronik, kobber m.m. Materialer, som i dag fint kan genanvendes og genanvendes til nye brugbare råmaterialer.

For at lette processen med genanvendelse har vi udviklet et nyt koncept, hvor vi tilbyder at modtage og demontere gamle tic elkas tavler og sørge for, at materialerne bliver sorteret i de korrekte fragmenter og sendt til genanvendelse hos vores ISO14001 certificeret affaldspartner.

Ved genanvendelse af nedenstående materialer kan der typisk forventes en CO2 reduktion, i forhold til ny produktion, som angivet

  • Stål – 58%
  • Kobber – 65%
  • Aluminium – 92%
  • Plastik – 30%

I alle vores tavleanlæg vil der blive isat et klistermærke, som oplyser slutbrugeren om konceptet og giver adgang til de nødvendige informationer for at kunne igangsætte processen. En one-pager med beskrivelse af konceptet vil desuden blive medsendt alle tilbud fra tic elkas.

Dokumentet kan desuden hentes her.

Kontakt os via formularen nedenfor for flere informationer eller hvis de har konkrete anlæg som de ønsker at returnere for genanvendelse.

Kontakt os
Kontakt os

    Kontakt os