Om tic elkas

We build on partnership

Vi er en virksomhed med stærke værdier og klare holdninger. Det betyder, at vi hver dag gør os umage for at levere nogle af markedets mest avancerede, fleksible, driftssikre løsninger til gavn for vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Når du samarbejder med tic elkas, er der altid tale om et partnerskab, der styrker din forretning. Så tag en snak med os, hvis du leder efter et kompetent partnerskab.

Lad os være din partner

En lokal og global partner

Med placeringer både i Jylland og på Sjælland dækker vi hele Danmark, Sydsverige og Nordeuropa. Derved gør vi det muligt hurtigt og effektivt at servicere din virksomhed. Et partnerskab med tic elkas giver desuden din virksomhed mulighed for et stærkt internationalt samarbejde. Udover vores lokationer i Danmark har vi en stor produktionsenhed i Litauen, hvor vi ligeledes udvikler, producerer, tester og leverer til direkte til vores kunder i hele verden.

Det betyder, at du ud over at trække på al den viden, vi har i vores afdelinger i Danmark, også er en del af et partnerskab som råder over en topmoderne østeuropæisk produktionsafdeling. Den Litauiske afdeling udvikler og fremstiller markedets stærkeste løsninger til nogle yderst fordelagtige priser.

Kontakt os